اثاث کشی در نور _ ایران زمین _ خدماتی مانند اسباب کشی و جابجایی بار اصول خاص خود را دارند. این اصول البته نه تنها باید توسط کارگران باربری رعایت شوند بلکه توسط خود افرادی که قصد اسباب کشی توسط شرکتهای باربری را دارند نیز رعایت شود. شرکت تیکا ایران زمین با پرسنل زبده ی خود در نور این اصول را کاملا رعایت کرده و شما را در این امر مهم یاری میکنند.
در واقع توجه به این نکات مهم اسباب کشی و باربری، برای هر دو طرفین مفید است. به ویژه برای مشتریان که گاهی پیش از اثاث کشی دچار استرس و نگرانی های زیادی می شوند. اما جهت برطرف کردن هرگونه نگرانی و انجام شدن درست و صحیح امور باربری و اثاث کشی، باید نکاتی را رعایت کرد که بتوان به این ترتیب در این زمینه به اهداف زیر رسید:
_ اسباب کشی با دقت و با سرعت انجام شود.
_ وسایل آسیب نبینند و چیزی گم نشود.
_ حداقل فشار و نگرانی بر افراد خانواده و یا همکاران وارد شود.
به همین جهت و به منظور انجام هرچه بهتر نکاتی را به اتفاق مرور می کنیم که در روزی که می خواهید اقدام به اثاث کشی و حمل بار کنید، با رعایت آنها می توانید بهتر نتیجه بگیرید:
با حفظ ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جا به جا شوند، بر روی کاغذ یادداشت کرده، سپس مرحله بسته بندی را آغاز کنید.
کارتنها نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشند. برای تهیه کارتن از مغازه داران اطراف خود بخواهید یک یا چند عدد کارتن برای شما تهیه کنند. همچنین میتوانید انواع کارتن را از شرکتهای حمل بار خریداری کنید.
هنگام بستهبندی وسایل، اگر به چیزی نیاز ندارید، آن را به خانه جدید نبرید. سعی کنید بار خود را سبک کنید. اگر قابل فروش هست، بفروشید، اگر قابل استفاده نیست دور بیندازید و اگر قابل اهدا شدن است، هدیه دهید.
آشپزخانه و وسایل آن پیچیدهترین قسمت خانه است. بستهبندی وسایل را از آنجا شروع کنید تا استرس نگیرید. جمع کردن آشپزخانه بار زیادی را از دوش شما بر میدارد. برای شروع بستهبندی وسایل بهتر است ابتدا ظروف شکستنی را بستهبندی کنید و با این کار مانع شکستن ظروف در زمان بستهبندی وسایل دیگر شوید.
آخرین چیزی که جمعآوری میکنید، تختخوابها باشند. خوابیدن روی زمین در کنار وسایل در هنگام اسبابکشی، خستگی و زحمت شما را دو چندان میکند.
وسایلی مانند لیوانها، بشقابهای شیشهای و چینی، آینه و تابلوها، قابهای عکس، آباژور، مجسمه ها، وسایل دکوری و … را پیش از قرار دادن در کارتن به وسیله نایلونهای حبابدار، کاغذ یا روزنامه بستهبندی کرده تا به هم برخورد نکنند و سپس داخل کارتن قرار دهید.
هنگام جمع کردن وسایل خانه، انواع مختلف وسایل را ابتدا دستهبندی و سپس در جعبههای جدا قرار دهید. مثلا جعبهای را به وسایل الکترونیکی و جعبه دیگر را به ابزار و پیچ و مهره اختصاص دهید. حتما نام هر بسته را روی آن بنویسید تا هنگام باز کردن گیج نشوید. این کار علاوه بر اینکه مانع آسیب دیدن وسایل میشود، از سردرگمی و گم شدن وسایل هنگام باز کردن در مکان جدید نیز جلوگیری میکند.
برای گل های بزرگ چاره ای نیست جز این که آنها را به همان صورت در وانت قرار دهیم.
اما برای گل های کوچک می توانید چند عدد از آنها را درون کارتن اسباب کشی یا جعبه های پلاستیکی و چوبی قرار دهید وفضای خالی بین گلدان ها را در صورت نیاز با نایلون های حباب دار پر کنید تا در حمل و نقل کارتن ها دچار مشکل و شکستگی نشوند.
سپس درون هر گلدان به اندازه بلندترین گل درون کارتن یک چوب قرار دهید. می توانید روی جعبه و هچنین طرفین آن را با یک پلاستیک نازک بپوشانید . حتما توجه داشته باشید که سوراخ هایی را روی پلاستیک برای تنفس گیاه باز بگذارید
اگر مبلمان، تخت، میز یا وسایل دیگر شما قابلیت باز شدن قطعات دارند، آنها را از هم باز کنید تا هنگام جابجایی آسیب نبینند. باز کردن قطعات باعث حمل راحت و کاهش آسیبدیدگی وسایل میشود.
10-کارتن شکستنیها را جدا کنید:
وسایل و ظروف شکستنی را در کارتنهای جداگانه بستهبندی کنید. حتما روز اسبابکشی و حمل وسایل، به افراد مسئول در مورد جعبههای شکستنی هشدار دهید که بیشتر مراقب باشند.
11-نوشتن نام هر وسیله بر روی کارتون:
در روی هر جعبه پس از اتمام کار بسته بندی،برچسبی حاوی لیست وسایل و لوازم داخل آن چسبانده و در صورتی که اجناس داخل آن شکستنی است، با ماژیک قرمز این کلمه و همچنین محلی را که این لوازم به آن تعلق دارند، به صورت درشت بر روی جعبه یا برچسب بنویسید. به این ترتیب هر یک از جعبه ها به محض انتقال به مکان جدید، در آن فضای اشاره شده قرار گیرد. با این روش، نظم بیشتر و سریعتر در محیط حاکم می شود.
12-لباسهای خود را در کیسه زباله قرار دهید:
لازم نیست لباسهای داخل کمد را از آویزهایشان خارج کنید و تا کنید و بستهبندی کنید. میتوانید به همان شکلی که لباسها در چوبهای آویز قرار دارند، آنها را داخل کیسههای بزرگ و محکم زباله، ببندید. در این صورت در خانه جدید، برای چیدمان لباس کارتان بسیار راحت است.
13-همه وسایل را با هم باز نکنید:
تقسیم کار کنید و هر فرد را مسئول چیدن وسایل شخصی خودش کنید. همچنین هرگز قبل از مشخص کردن جای وسایل، آنها را باز نکنید. زیرا این کار باعث میشود نظم خانه به هم بریزد و وسایل سرجایشان قرار نگیرد.
با قراردادن وسایل بزرگ مانند مبلمان و بوفه در گوشهها از به هم ریختگی خانه جلوگیری کنید و در نهایت بر اساس فضای باقیمانده، وسایل را بچینید.
15-اولویتبندی کنید:
پس از آنکه تمام وسایل جابهجا شدند، بهتر است در وهله اول به سراغ آشپزخانه بروید و وسایلی ضروری مثل گاز و یخچال را راه بیندازید. سپس برای باز کردن وسایل اولویتبندی کنید. کارتنهای هر بخش را در مکان مربوط به آن قرار دهید. مثلا کارتنهای مربوط به آشپزخانه داخل آشپزخانه باشند. سپس بنا به اولویتبندی شروع به باز کردن وسایل و چیدن آنها کنید.
با یک سرچ ساده در اینترنت تعداد زیادی شرکت خدماتی در زمینه اسبابکشی پیدا میکنید که میتوانید با آنها تماس بگیرید. خوشبختانه این روزها شرکتهای بزرگی که در زمینه حمل و نقل اثاث منزل خدمات ارائه میدهند، وبسایت و اپلیکیشن اسبابکشی دارند. میتوانید در کمترین زمان ممکن سفارش خود را در اپلیکیشن ثبت کنید و از آنها کمک بگیرید.
روز اسبابکشی قبل از هر چیز سعی کنید اصلا استرس نداشته باشید و دست و پایتان را گم نکنید تا تمرکز کافی روی اداره کردن کارها داشته باشید. به صورت مداوم چک کنید که وسیلهای در هیچ یک از فضاهای منزل جا نمانده باشد. همچنین اسبابکشی بهتر است صبح انجام شود نه شب که معمولا همسایهها در منزل هستند. همچنین در شب هوا تاریک است و احتمال خطر آسیب رسیدن به وسایل و کارگر حمل اثاثیه بیشتر است. اما در صورت اثاثکشی در روز، پس از انجام کار تا شب زمان زیادی برای آماده کردن حداقل بخشی از منزل جهت خوابیدن در اختیار دارید.